Una bucata +CALiN portofoliu.... lasam asa sau il dezosam? aici sau la pachet?
3 participanți
Pagina 1 din 1
Una bucata +CALiN portofoliu.... lasam asa sau il dezosam? aici sau la pachet?
Sa-mi prezint si eu portofoliu' ( angy cred ca imi stie deja lucrarile.... sun rappboy de pe 4story ):
Asa.... una bucata deadpool:
una bucata Save the baby:
mi-a luat o ora sa fac asa ceva=)
una bucata Kung Fu master si gata, ,mai postez cand mai fac...:
Cum vi se par?
PS: le-am postat pe cele mai noi....
Asa.... una bucata deadpool:
una bucata Save the baby:
mi-a luat o ora sa fac asa ceva=)
una bucata Kung Fu master si gata, ,mai postez cand mai fac...:
Cum vi se par?
PS: le-am postat pe cele mai noi....
Vizitato- Vizitator
Re: Una bucata +CALiN portofoliu.... lasam asa sau il dezosam? aici sau la pachet?
daca erau un pic mai editate erau si mai faine
PS:este doar nitse poze simple...editeazale cu PS-u si apoi sunt creatiile sale:D
PS:este doar nitse poze simple...editeazale cu PS-u si apoi sunt creatiile sale:D
Re: Una bucata +CALiN portofoliu.... lasam asa sau il dezosam? aici sau la pachet?
Hai sa mori tu ca sunt simple / Stai linistit ca am muncit la ele si nu sunt niste poze simple, n-ai treaba cu psu' SHOOT YOURSELF!
Daca vrei iti dau si psd sa vezi cat de muncite sunt... da ce sa vreau de la noobi, care cred ca o sig e faina doar cu "luminite"
Daca vrei iti dau si psd sa vezi cat de muncite sunt... da ce sa vreau de la noobi, care cred ca o sig e faina doar cu "luminite"
Vizitato- Vizitator
poi la ce ai muncit ca nu se vede ?
sa fi pusa un efect la poza ceva , un brush....
P.S:Asta este parerea mea si daca este posibil aratane un .psd
sa fi pusa un efect la poza ceva , un brush....
P.S:Asta este parerea mea si daca este posibil aratane un .psd
N-ai treaba cu ps-ul..... stii ce e acela un c4d? Coloring, depth, integrare? tu esti ratat dinala ce daca nu vede luminite nu e muncita, ei bine te anunt ca o semnatura nu trebuie sa aiba luminite ca sa fie buna, angy, te rog scoate-mi gradu ca eu plec de pe forum, m-am saturat de ofticati ca asta, care n-au treaba cu psu si se baga in seama :-J aa da, stii macar ce e ala un brush? se vede din semnatura ta ca n-ai nici cea mai mica treaba cu psu', vino pe orice forum de grafica si te fac la 0, loosere, acu se uploadeaza psdurile celor 3 lucrari postate, sa nu faci rip puisor :*
SOOO: PSD'S here: http://www.girlshare.ro/1784896.3
SOOO: PSD'S here: http://www.girlshare.ro/1784896.3
Vizitato- Vizitator
sti ca jicnirea membrilor staff este pedepsita? Citeste si tu un pic regulamentu!
Pe acest forum si in aceasta sectiune se acepta si criticile nu numai lauda...Dar din pozele pe care (cica) le-ai "facut", tu, imi dau seama ca nu le prea ai cu PS.
Fac un duel cu tn la orce ora ,ori cand, vrei sa vedem care este mai Bun la PS.
Eu nu te-am jicnit deci te rog vb frumos sa nu ma jicnesti ca o sa iei ban!!Bafta!!!
Nu am nimic cu tn ,dar te rog frumos vb civilizat.
Pe acest forum si in aceasta sectiune se acepta si criticile nu numai lauda...Dar din pozele pe care (cica) le-ai "facut", tu, imi dau seama ca nu le prea ai cu PS.
Fac un duel cu tn la orce ora ,ori cand, vrei sa vedem care este mai Bun la PS.
Eu nu te-am jicnit deci te rog vb frumos sa nu ma jicnesti ca o sa iei ban!!Bafta!!!
Nu am nimic cu tn ,dar te rog frumos vb civilizat.
Nu le am cu psu? Experti in ps mi-au zis ca sunt bune, dispari! Nu ma intereseaza de ban ofticatule! Hai pe ro-sotw si te fac...
Vizitato- Vizitator
ma bucur ca cineva ti le apreciaza :D
Bafta in continuare (nu mai are rost sa prelungim vorba)!!!!
Bafta in continuare (nu mai are rost sa prelungim vorba)!!!!
Mi le apreciaza foarte multi, mai putini ofticatii si ciudosii ca tine, trist, foarte trist:(
Vizitato- Vizitator
calin fara jignire , dar nu asa ca poze aia fa mai kalumea !!!
m@ryo tiger- Global Mod.
Data nasterii : 05/07/1982
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cs 1.6 si fotbal
Status : excelent de bun
Data de inscriere : 23/09/2010
Reputatie : 0
Puncte : 1332
Vizitato- Vizitator
Hai terminativa ca ma enervati cu certurile astea
-Cucubau►- Banat
Data nasterii : 21/12/1996
Data de inscriere : 22/09/2010
Reputatie : 3
Puncte : 10010129
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Portofoliu cucuz0r[;x]
» Portofoliu c0pacel
» Portofoliu +gf.DuHuLeTz/DeYuTzuL
» Pachet de interfaţă în limba română pentru Windows XP