Ciobanu si Gagica
2 participanți
CsAng3L :: CaFFe :: Funny Zone :: -=>[Bancuri]
Pagina 1 din 1
Ciobanu si Gagica
O gagica mergea pe drum si masina i s-a stricat langa o padure si nu a putut sa repare masina. Se inalneste cu un cioban si ii zice
- Ajuta-ma si pe mine te rog ca o sa te rasplatesc . Io reparat masina si gagica zice no zi cum sa te rasplatesc in bani ori in natura
Ciobanu zice : bani am n-mi trebe . Gagica : bine atuncea te rasplatesc in natura.
Ii pune prezervativul pe p**a si sio trag. A doua zi tot asa se intampla tot in acelas loc. Si Gagica zice : hai ajuta-ma cate rasplatesc iara nho o repara iara si zice cum sa te rasplatesc face ca nici in bani nici in natura iem balonu de pe pula ca nu ma m-ai pisat de o luna.
- Ajuta-ma si pe mine te rog ca o sa te rasplatesc . Io reparat masina si gagica zice no zi cum sa te rasplatesc in bani ori in natura
Ciobanu zice : bani am n-mi trebe . Gagica : bine atuncea te rasplatesc in natura.
Ii pune prezervativul pe p**a si sio trag. A doua zi tot asa se intampla tot in acelas loc. Si Gagica zice : hai ajuta-ma cate rasplatesc iara nho o repara iara si zice cum sa te rasplatesc face ca nici in bani nici in natura iem balonu de pe pula ca nu ma m-ai pisat de o luna.
kNoW?!- Elite Member
Data nasterii : 26/09/1999
Data de inscriere : 24/09/2010
Reputatie : 0
Puncte : 3303
kNoW?!- Elite Member
Data nasterii : 26/09/1999
Data de inscriere : 24/09/2010
Reputatie : 0
Puncte : 3303
CsAng3L :: CaFFe :: Funny Zone :: -=>[Bancuri]
Pagina 1 din 1